Slider

KAIKKIEN AIKOJEN LUSH SUOSIKIT - OSA 2

10/03/2017

"Rakkaudestani Lushia kohtaan syntyi tämä postaussarja, jossa haluan jakaa teille omia kaikkien aikojen suosikkituotteitani heiltä. Olen päässyt bloggaajana testaamaan kasoittain tuotteita, joista osa on noussut ehdottomasti yli muiden. Pyrin kertomaan jokaisen tuotteen kohdalla, miksi juuri se on päätynyt tälle listalle ja mikä tuotteen tausta on. Toivottavasti saatte tästä postaussarjasta vinkkejä myös itsellenne Lushin tuotteiden testaamiseen!" 

Postaussarjan ensimmäiseen osaan pääset tästä. Nyt luvassa siis toinen osa, jossa luvassa kolme kaikkien aikojen suosikkiani lisää!
93 000 MILES SHOWER JELLY*

Suihkujelly on ehdottomasti oma lempparini koko Lushin valikoimasta, sillä en ole koskaan aiemmin törmännyt millään kosmetiikkamerkillä tällaiseen tuotteeseen. Kyseessä on siis jelly, joka kastellaan, hierotaan käsien välissä ja käytetään normaalin suihkugeelin tavoin. Tuote toimii sekä vartalolle että hiuksille, eli reissuunkin voi lähteä yhden putelin kanssa. Tuote hyydytetään muuten irlanninsammal-merilevällä, eli jelly ei sisällä ollenkaan esimerkiksi liivatetta.

Pienenä lisävinkkinä tämän tuotteen käyttöön on sen säilyttäminen pakastimessa - esimerkiksi saunan jälkeen kylmän jellyn käyttäminen palauttaa lihaksia. Oma suosikkituoksuni kaikista jellyistä on ehdottomasti tämä 93 000 miles, joka on juurikin urheilun jälkeiseen suihkuun suunniteltu mausteinen tuoksu (mm. eukalyptusta, kanelia ja piparminttua). Valitettavasti tämä tuoksu on poistumassa syksyn mittaan valikoimasta, mutta toinen suosikkini, joka jää valikoimaan, on sininen Whoosh-jelly. 93 000 Miles on vegaaninen, Whoosh vegetaarinen.
THE OLIVE BRANCH SHOWER GEL 

Kaipaatko raikasta, mutta kosteuttavaa suihkugeeliä? Vastaus on The Olive Branch! Suihkugeeli sisältää reilun kaupan oliiviöljyä, viininlehteä, bergamottia ja tuoretta mandariinimehua. Oliiviöljyä onkin tuotteessa runsaasti kosteuttavana ainesosana, ja pullo kannattaakin ravistaa aina ennen käyttöä, jotta öljy sekoittuu muuhun tuotteeseen kunnolla. Mukava pikku fakta purkin kyljestä on se, että tuotteessa käytettävä oliiviöljy tulee reilun kaupan tuottajilta, jotka valitsevat oliivit käsin, mikä takaa laadukkaan lopputuloksen. Tuote on vegaaninen, ja se muuttuu loppuvuoden aikana myös säilöntäaineettomaksi.
RUB RUB RUB BODY SCRUB
Minusta tuntuu, että sanon jokaisen tuotteen kohdalla niiden olevan ehdoton ykkönen, mutta Rub Rub Rub todella pääsee jaetulle ykkössijalle suihkujellyn kanssa! Tämä sininen vartalokuorinta sisältää merisuolaa,  sitruunamehua, jasmiinia ja mimosaa. Lush ei koskaan käytä kuorinnoissaan mikromuoveja, joten kuorivana ainesosana toimii tässä kuorinnassa luonnollisestikin merisuola. Jos haluaa hiuksilleen volyymia ja tuuheutta, voi tätä tuotetta käyttää myös shampoona! Rub Rub Rubista on saatavilla vielä toistaiseksi myös kiinteä palaversio. Tuote on vegaaninen.

Tässä siis vielä viimeiset kolme suosikkiani Lushin valikoimasta. Toivottavasti saitte tämän postaussarjan myötä itsellenne inspiraatiota ja vinkkejä tuotteiden testaamiseen. Jos kysymyksiä koskien näitä tuotteita tai Lushia yleisesti heräsi, vastaan mielelläni kommenttiboksin puolella!

* yhteistyössä LUSH, *merkityt tuotteet saatu


Follow with Bloglovin' 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika