Slider

KAIKKIEN AIKOJEN LUSH SUOSIKIT - OSA 1

9/18/2017

Kauemman aikaa blogiani seuranneille ei varmastikaan tule yllätyksenä se, että LUSH on lemppari kosmetiikka- ja ihonhoitomerkkini. Lushilta olen hankkinut niin päivittäiset vartalonhoitotuotteet, kasvonaamiot, meikinputsarin kuin hiustuotteitakin. Haluaisin pikkuhiljaa vaihtaa kaikki päivittäisen kosmetiikan tuotteeni juuri Lushiin, joka on 80 prosenttisesti täysin vegaani, tuotteita ei testata eläimillä ja kaikki tehdään käsin. Rakkaudestani Lushia kohtaan syntyi myös tämä postaussarja, jossa haluan jakaa teille omia kaikkien aikojen suosikkituotteitani heiltä. Olen päässyt bloggaajana testaamaan kasoittain tuotteita, joista osa on noussut ehdottomasti yli muiden. Pyrin kertomaan jokaisen tuotteen kohdalla, miksi juuri se on päätynyt tälle listalle ja mikä tuotteen tausta on. Toivottavasti saatte tästä postaussarjasta vinkkejä myös itsellenne Lushin tuotteiden testaamiseen!
Dream Cream on maailman myydyin Lush-tuote, ja tämä voide onkin vaatimattomasti sanottuna parantanut kaikki iho-ongelmani roaccutan-kuurin aikana. Voide on tunnettu siitä, kuinka se hoitaa ja rahoittaa ärtynyttä ihoa sekä auttaa muun muassa atooppiseen ihottumaan. Sisällöstä sen verran, että voide on kauramaitopohjainen ja se sisältää myös ruusua ja kamomillaa. Sopii niin vartalolle, käsille kuin jalkavoiteeksikin. Minulla on tällä hetkellä käytössä tästä tuotteesta ihan "tavallinen" versio, mutta Dream Creamista on myös hankittavissa keinotekoisista säilöntäaineista vapaa (ns. self-preserving) versio, joka on hieman perinteistä voidetta täyteläisempää ja pehmeämpää. Tuote on vegaaninen. 
BUBBLEGUM LIP SCRUB *
Voimme jatkaa kaikkien aikojen Lush-tuotteiden listaa tällä huulikuorinalla, sillä se on myös yksi tunnetuimpia merkin tuotteita - moni mainitsee Lushista tulevan esimmäisenä mieleen kylpypallojen lisäksi nämä herkullisen tuoksuiset huultenkuorinnat. Erityisesti tämä makean makuinen ja tuoksuinen Bubblegum kerää paljon kiitoksia, myös minulta! Se, mikä monet yllättää on, että tuote on täysin syötävä - se sisältää ainoastaan sokeria, jojobaöljyä ja makuaineita. Sormenpäähän hieman kuorintaa, hiero huulille ja huuhtele/nuolaise pois. Tuote on vegaaninen. 
MASK OF MAGNAMINTY
Maailman paras kasvonaamio! Mask of Magnaminty on nimensä mukaisesti minttuinen, kuoriva ja ihoa rauhoittava naamio. Naamion jälkeen olo on kuin uudestisyntynyt raikkaan tuoksun ja viileän tunteen ansiosta. Myös tämä tuote on ns. self-preserving, eli se ei sisällä lainkaan keinotekoisia säilöntäaineita. Tämän vuoksi itsestään säilövässä versiossa on hieman enemmän hunajaa, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa paremmin. Lisäksi tuotteesta löytyy piparminttuöljyä, jauhettuja adukipapuja kuorivana ainesosana sekä savea, joka imee ihosta likaa. Self-preserving versio on hunajan vuoksi vegetaarinen, ei vegaaninen.

Tässä siis ensimmäinen osa omista suosikkituotteistani! Onko joku näistä myös teidän suosikkilistallanne, vai olivatko kaikki täysin uusia tuttavuuksia? 

* yhteistyössä LUSH, *merkityt tuotteet saatu



4 kommenttia:

  1. LUSH on merkkinä tuttu, mutten ole sitä käyttänyt. Näistä tuotteista eniten kyllä houkuttelisi tuo kasvonaamio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan! Tuo pienempi purkkikin on todella riittoisa, eikä hintaa ole kuin 13.50e :)

      Poista
  2. Tuo naamio kuulostaa kyllä kivalle, jota voisin testata.

    http://unelmaani.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa kokeilla! Jos tykkää minttuisista tuoksuista, ei tule pettymään :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika